top of page
Oli kyse sitten yrityksesi edustustilaisuudesta tai elämäsi tärkeimmästä päivästä – me hoidamme musiikin sinne! Meillä on laaja verkosto solisteja ja yhtyeitä – alla näet suosituimmat kokoonpanomme.
Apollo Orchestra
Apollo_logowhite_small.jpg

Bilebändi kaikkiin tapahtumiin, kolmella kielellä!

Apollo Orchestra on elegantti, railakas, monipuolinen ja säkenöivä, 5 hengen bilebändi. Asiakkaiden tarpeisiin räätälöitynä Apollo Orchestra on yrityksemme suosituin yhtye ja palvelu. Olemme soittaneet yhdessä jo 8 vuotta!

Lue lisää Apollo Orchestrasta omalla sivullaan!

5M5A1144.jpg

Gräsbeck Trio

Mukautuva ja intiimi trio, joka luo odottavan tunnelman.

Gräsbeck Trio (ent. ANSA) on rytmikäs ja energinen sekoitus soulia, funkia ja jazzia ytimekkään trion muodossa. Gräsbeck Trio koostuu kolmesta nuoresta ja kunnianhimoisesta muusikosta. Gräsbeck Trion musiikki on instrumentaalista, melodista ja maalailevaa. Soitamme perinteisiä jazzklassikoita, elokuvamusiikkia sekä uusia helmiä. Trio sopii erinomaisesti cocktail-tilaisuuksiin, illallisen taustamusiikiksi tai persoonallisempiin, hiottuihin esityksiin.

Oscar Gräsbeck – piano ja laulu

Oscar Fagerudd / Samu Jaantila – basso

Robin Gustafsson – rummut ja perkussiot

Gräsbeck Trio
Fille & Axel

Fille & Axel

Saksofoni ja DJ – what could go wrong?

Fille & Axel, tunnettu myös nimellä “Jurriset Hurrit", on dynaaminen musiikkiduo, jossa Filip Johanssonin DJ-taidot yhdistyvät Axel Kallandin virtuoosimaiseen saksofoninsoittoon. Tunnettuja energisistä esiintymisistään, he tuovat ainutlaatuisen elämyksen jokaiseen tapahtumaan, häistä yritysjuhliin.

Heidän show'ssaan yhdistyvät modernit hitit ja klassinen saksofoni, luoden unohtumattomia hetkiä ja täyttäen tanssilattiat. Monipuolinen repertuaari kattaa elektronisen musiikin ja sydämeenkäyvät saksofonisoolot.

 

Filip Johansson - DJ

Axel Kalland - Saksofoni

WhatsApp Image 2024-02-07 at 20.40.40.jpeg
Muusikot ja tekijät

M U U S I K O T

Alta näet ohjelmatoimistomme vakituiset muusikot, jotka muodostavat toimintamme ytimen. Käytämme myös muita alan ammattilaisia tilauksesta solisteina ja yhtyeittemme vierailevina tähtinä. Muusikkomme ovat myös käytettävissä solisteina erilaisiin tapahtumiin. Keikkoja voi tiedustella kaikilta muusikoiltamme, mutta pyydämme teitä ensisijaisesti ottamaan yhteyttä keikkamyyntiimme!

Sandra Långbacka

Sandra Långbacka

Laulaja, biisintekijä

Sandra Långbacka on artisti ja biisintekijä. Hän toimii Apollo Orchestran solistina yhdessä Oscarin kanssa. Hänen ruotsinkielisiä kappaleita on voinut kuulla mm. Radio Yle Vegan sekä Radio Yle X3M:in taajuksilla sekä live-esityksiä nähdä TV:ssä.

 

Sandra on kirjoittanut musiikkia Suomen eturivin artistien kanssa ja hän on julkaissut ensimmäiset suomenkieliset sinkkunsa keväällä 2023 artistinimellä Sandra. Sandra on valmistunut musiikkipedagogiksi SIbelius-Akatemialta ja muusikoksi Pop&Jazz konservatoriolta. Hän johtaa myös Lärkkullan Songwriting-opintolinjaa. Sandra on kokenut solisti, joka tanssittaa yleisöä mukaansatempaavalla energialla!

Sandra_Fotograf_Sara_Forsius.jpg
IMG_9047.jpg

Oscar Gräsbeck

Laulaja, pianisti, toimitusjohtaja

Oscar on rautainen moniosaaja, joka toimii pianistina, laulajana ja yhtiömme toimitusjohtajana. Hän on Pop & Jazz Konservatoriosta valmistunut monipuolinen ammattimuusikko, jolta taittuu niin jazzklassikot kuin päivän radiohitit. Oscar on toiminut päätoimisesti musiikkialalla yli 10 vuotta ja opiskellut sekä klassista että jazzia – pianonsoittoa, laulua, laulunkirjoitusta ja musiikkiteatteria. 

 

Hän johtaa Kansjerfin Kulttuuritilaa Bromarvissa, jossa sijaitsee myös Amiral Audion studio ja toimisto. Hän on toiminut myös Wegelius Kamarijousten intendenttinä. Oscar on koulutukseltaan elintarvike-ekonomian kandidaatti Helsingin yliopistosta. Musiikkitöidensä ohella hän tekee myös säännöllisesti ääninäyttelytöitä ja lukee mm. äänikirjoja kolmella kielellä.

www.kulttuuritila.fi

Oscar toimii solistina Apollo Orchestrassa, omassa triossaan sekä julkaisee omaa musiikkiaan artistinimellä "Gräsbeck". Vuonna 2024 hän kiertää myös maata A.W. Yrjänän kanssa. Seuraa facessa ja instagramissa!

Oscar Gräsbeck
Kristoffer Dahlström
Layer 4_edited.jpg

Kristoffer Dahlström

Studio- ja tekniikkapäällikkö, miksaaja

Kristoffer Dahlström on monipuolinen ja ansioitunut ääniteknikko sekä yksi Amiral Audion osakkaista. Hänen vastuullaan on meidän studio, äänentoistolaitteistot, vuokraukset, miksaus- ja studiotyöt.

Hän on valmistunut ääniteknikoksi Lappfjärds Folkhögskolanista (nyk. Axxell) ja toiminut alalla jo yli 15 vuoden ajan livemiksaajana sekä studiomestarina mm. Martin Kantolan leivissä (Nordic Audio Labs).

Keikka- ja studiotöiden ohella Kristoffer valmistaa omia mikrofoneja sekä korjaa soittimia ja äänentoistolaitteita.

Robin Gustafsson

Robin Gustafsson

Rumpali, tuottaja

Robin Gustafsson on loistava rumpali ja laulaja, toimien mm. Apollo Orchestran, Gräsbeckin ja Bubbelin

rumpalina. Karjaalta kotoisin oleva nuorimies taittaa tiukalla groovella niin jazzin, rockin kuin häävalssit. Robin on valmistunut ammattimuusikoksi Pop & Jazz Konservatoriosta sekä Lärkkullan muusikkolinjalta. Hän on soittanut useassa eri kokoonpanossa ja toiminut myös mm. kesäteattereiden rumpalina.

Viime vuosien aikana Robin on kilpaillut mm. Voice of Finlandissa, toiminut Raaseporin Kesäteatterin rumpalina sekä alkanut tuottamaan omaa ja muiden musiikkia. Tällä hetkellä hän opiskelee Online Mediaa.

Layer 1_edited.jpg
Jaakko Penttilä
FGMUSIC_VTL_131121_5M5A4907.jpg

Jaakko Penttilä

Kitaristi

Jaakko Penttilä on helsinkiläinen ammattimuusikko, joka toimii kitaristina Apollo Orchestrassa ja Gräsbeckin bändissä. Hänellä on 10 vuoden kokemus keikkamuusikkona toimisessa lukuisten eri yhtyeiden kanssa, ja toimii myös tuottajana ja säveltäjänä työskennellen eri artistien ja bändien taustalla. Jaakko on valmistunut Jyväskylän Pop & Jazz Konservatoriosta ja jatko-opiskelee parhaillaan Metropoliassa pop/jazz esittämisen linjalla.

Jaakko tuottaa ja säveltää paljon omaa musiikkia artistinimellä ja soittanut mm. yhdessä ABREUn ja Jannan kanssa. Hänen etevää kitaransoittoa löytyy digialustoilta mm. Dynamic Dynamic-yhtyeen kappaleilta sekä hänen oman artistinimensä alta, Penttilae.

Samu Jaantila

Samu Jaantila

Basisti

Samu on erinomainen basisti, jonka heleät melodiat ja tiukka ote rytmikkäistä bassolinjoista ei jätä ketään kylmäksi. Samu on valmistunut Pop & Jazz Konservatoriosta ja on tällä hetkellä jatko-opiskelijana Metropoliassa. Samu on myös pyörittänyt menestyksekkäästi yksiä pääkaupunkiseudun tärkeimpiä, viikoittaisia jameja Tapiolan Watsonissa. Hän toimii Apollo Orchestran ja Gräsbeckin basistina ja pitää bändin bassosoundin muhkeana ja tanssittavana!

FGMUSIC_VTL_131121_5M5A4898.jpg
Annette Lundell
FGMUSIC_VTL_131121_5M5A4812.jpg

Annette Lundell

Laulaja

Annette on säkenöivä ja karismaattinen laulaja, joka toimi Apollo Orchestran solistina yhdessä Oscarin kanssa syksyyn 2023 asti. Hän on valmistunut Lärkkullan muusikkolinjalta ja opiskellut musiikkiteatteria Tukholman Balettakademienissa. Annette on myös monelle tuttu artistinimellä Clarissa, jolla hän on tehnyt uraa monta vuotta.

 

Annette on ollut ehdokkaana UMK:ssa ja kilpaillut X Factorissa. Hän on toiminut koreografina Raaseporin kesäteatterissa ja on myös näytellyt useassa tuotannossa. 

Tällä hetkellä Annette opiskelee musikaaliartistiksi Ruotsin Göteborgissa.

Victor Paul

Laulaja, näyttelijä

Victor Paul on laulaja-lauluntekijä, joka on valmistunut Helsingin Pop & Jazz Konservatoriosta 2015. Laulun lisäksi hän soittaa rumpuja ja perkussioita. Hän on usean musiikkigenren vietävissä, ja tarttuvan raikkaat pop-melodiat ovat erityisesti hänen mieleen.

Laulun ja musiikin lisäksi Victor toimii freelance-näyttelijänä ja on näytellyt niin tv-sarjoissa kuin erilaisissa mainoksissakin. Hän tekee myös aktiivisesti ääninäyttelijän töitä. 

thumbnail_Outlook-vma1gjak.png
Victor Paul
bottom of page