top of page
Oli kyse sitten yrityksesi edustustilaisuudesta tai elämäsi tärkeimmästä päivästä – me hoidamme musiikin sinne! Meillä on laaja verkosto solisteja ja yhtyeitä – alla näet suosituimmat kokoonpanomme.
APOLLO ORCHESTRA

Bilebändi kaikkiin tapahtumiin, kolmella kielellä!

Apollo_logowhite_small.jpg

Apollo Orchestra on elegantti, railakas, monipuolinen ja säkenöivä, 5 hengen bilebändi. Asiakkaiden tarpeisiin räätälöitynä Apollo Orchestra on yrityksemme suosituin yhtye ja palvelu. Olemme soittaneet yhdessä jo 6 vuotta kiertäen Etelä-Suomen lavoja satojen keikkojen rautaisella kokemuksella. Ammattimainen, tarkka ja viihdyttävä bilebändi kruunaa kaikki juhlat ja tilaisuudet! 

 

Repertuaarimme kattaa yli 300 kappaletta 

radiohiteistä valsseihin. Toteutamme kaikki toiveet niin häihin, syntymäpäiväjuhliin kuin konferensseihin.

Sandra Långbacka – laulu

Oscar Gräsbeck – laulu, koskettimet

Jaakko Penttilä – kitara

Samu Jaantila – basso

Robin Gustafsson – rummut

Apollo on räätälöidyn livemusiikin helmi – yhtyeen koko

voidaan säätää tapahtuman budjetin ja toiveiden mukaan Apollo Duoksi tai Apollo Ensembleksi.

Muista katsoa uusi promovideomme!

"Aivan mahtava, energinen ja nuori bändi!" – Nadia

"Apollo Orchestra ja Amiral Audio räätälöivät kaiken meidän häihin – seremonian, illallistekniikan sekä loistavan iltashown. Tekivät meidän häistä täydelliset!" – Michaela


"Kanske det bästa livebandet jag hört i Svenskfinland." – Peter

"Apollo Orchestra made our wedding perfect." – Ariana

Apollo promo 21.jpg
IMG_1645.jpg
Gräsbeck - You Are My Love Cover.jpg

GRÄSBECK

Raikas yhdistelmä poppia ja funkkia retrotuulahduksella!


Oscar Gräsbeck tekee soolouraa artistinimellä Gräsbeck. Hän on kirjoittanut usean albumin verran musiikkia 14-vuotiaasta lähtien, mutta viime vuodet ovat olleet työntäyteisiä ohjelmatoimistoa ja Kansjerfin Kulttuuritilaa johtaessa.

Gräsbeck on raikas yhdistelmä poppia, funkkia ja rockia lievällä retrotuulahduksella! Hänen musiikissaan kuullaan paljon heleäviä stemmoja, ripaus pianismia sekä loistavan bändin komppia.

Amiral Audio tuottaa Gräsbeckin musiikin ja kokoaa hänen bändikokoonpanonsa rautaisista ammattilaisistaan.

GRÄSBECK

Gräsbeck Trio

Mukautuva ja intiimi trio, joka luo odottavan tunnelman.

Gräsbeck Trio (ent. ANSA) on rytmikäs ja energinen sekoitus soulia, funkia ja jazzia ytimekkään trion muodossa. Gräsbeck Trio koostuu kolmesta nuoresta ja kunnianhimoisesta muusikosta Helsingistä. Gräsbeck Trion musiikki on instrumentaalista, melodista ja maalailevaa. Soitamme perinteisiä jazzklassikoita, elokuvamusiikkia sekä uusia helmiä. Trio sopii erinomaisesti cocktail-tilaisuuksiin, illallisen taustamusiikiksi tai persoonallisempiin, hiottuihin esityksiin.

Oscar Gräsbeck – piano ja laulu

Oscar Fagerudd / Samu Jaantila – basso

Robin Gustafsson – rummut ja perkussiot

Gräsbeck Trio

MUUSIKOT

Alta näet ohjelmatoimistomme vakituiset muusikot, jotka muodostavat toimintamme ytimen. Käytämme myös muita alan ammattilaisia tilauksesta solisteina ja yhtyeittemme vierailevina tähtinä. Muusikkomme ovat myös käytettävissä solisteina erilaisiin tapahtumiin. Keikkoja voi tiedustella kaikilta muusikoiltamme, mutta pyydämme teitä ensisijaisesti ottamaan yhteyttä keikkamyyntiimme!

Oscar on rautainen moniosaaja, joka toimii pianistina, laulajana ja yhtiömme toimitusjohtajana. Hän on Pop & Jazz Konservatoriosta valmistunut monipuolinen ammattimuusikko, jolta taittuu niin jazzklassikot kuin päivän radiohitit. Oscar on toiminut päätoimisesti musiikkialalla yli 10 vuotta ja opiskellut sekä klassista että jazzia – pianonsoittoa, laulua, laulunkirjoitusta ja musiikkiteatteria.

 

Hän johtaa Kansjerfin Kulttuuritilaa Bromarvissa, jossa sijaitsee myös Amiral Audion studio ja toimipiste. Hän on toiminut myös Wegelius Kamarijousten intendenttinä. Oscar on koulutukseltaan elintarvike-ekonomian kandidaatti Helsingin yliopistosta. Musiikkitöidensä ohella hän tekee myös säännöllisesti ääninäyttelytöitä ja lukee mm. äänikirjoja kolmella kielellä.

www.kulttuuritila.fi

Oscar toimii solistina Apollo Orchestrassa, omassa triossaan sekä julkaisee omaa musiikkiaan artistinimellä "Gräsbeck". Seuraa facessa ja instagramissa!

IMG_9047.jpg

Oscar Gräsbeck

Laulaja, pianisti, toimitusjohtaja

MUUSIKOT
Layer 1_edited.jpg

Robin Gustafsson on loistava rumpali ja laulaja, toimien mm. Apollo Orchestran, Gräsbeckin ja Bubbelin

rumpalina. Karjaalta kotoisin oleva nuorimies taittaa tiukalla groovella niin jazzin, rockin kuin häävalssit. Robin on valmistunut ammattimuusikoksi Pop & Jazz Konservatoriosta sekä Lärkkullan muusikkolinjalta. Hän on soittanut useassa eri kokoonpanossa ja toiminut myös mm. kesäteattereiden rumpalina.

Viime vuosien aikana Robin on kilpaillut mm. Voice of Finlandissa, toiminut Raaseporin Kesäteatterin rumpalina sekä alkanut tuottamaan omaa ja muiden musiikkia. Tällä hetkellä hän opiskelee Online Mediaa.

Rumpali, tuottaja

Robin Gustafsson

Kristoffer Dahlström on monipuolinen ja ansioitunut ääniteknikko sekä yksi Amiral Audion osakkaiasta. Hänen vastuullaan on yhtiön äänentoistolaitteistot, vuokraukset, miksaus- ja studiotyöt.

Hän on valmistunut ääniteknikoksi Lappfjärds Folkhögskolanista (nyk. Axxell) ja toiminut alalla jo yli 15 vuoden ajan livemiksaajana sekä studiomestarina.

Keikka- ja studiotöiden ohella Kristoffer valmistaa mm. omia mikrofoneja sekä korjaa soittimia ja äänentoistolaitteita.

Layer 4_edited.jpg

Studio- ja tekniikkapäällikkö, miksaaja

Kristoffer Dahlström

FGMUSIC_VTL_131121_5M5A4812.jpg

Annette Lundell

Annette on säkenöivä ja karismaattinen laulaja, joka toimi Apollo Orchestran solistina yhdessä Oscarin kanssa syksyyn 2023 asti. Hän on valmistunut Lärkkullan muusikkolinjalta ja opiskellut musiikkiteatteria Tukholman Balettakademienissa. Annette on myös monelle tuttu artistinimellä Clarissa, jolla hän on tehnyt uraa monta vuotta.

 

Annette on ollut ehdokkaana UMK:ssa ja kilpaillut X Factorissa. Hän on toiminut koreografina Raaseporin kesäteatterissa ja on myös näytellyt useassa tuotannossa. 

Tällä hetkellä Annette opiskelee musikaaliartistiksi Ruotsin Göteborgissa.

Laulaja

Sandra Långbacka

Sandra Långbacka on artisti ja biisintekijä. Hän toimii Apollo Orchestran solistina yhdessä Oscarin kanssa. Hänen ruotsinkielisiä kappaleita on voinut kuulla mm. Radio Yle Vegan sekä Radio Yle X3M:in taajuksilla sekä live-esityksiä nähdä TV:ssä. Hän toimii myös yhtenä Apollo Orchestran solisteista ja keikkailee aktiivisesti myös Instaglamourin kanssa.

 

Sandra on kirjoittanut musiikkia Suomen eturivin artistien kanssa ja hän on julkaissut ensimmäiset suomenkieliset sinkkunsa keväällä 2023. Sandra on valmistunut musiikkipedagogiksi SIbelius-Akatemialta ja muusikoksi Pop&Jazz konservatoriolta. Hän johtaa myös Lärkkullan Songwriting-opintolinjaa. Sandra on kokenut solisti, joka tanssittaa yleisöä mukaansatempaavalla energialla!

Sandra_Fotograf_Sara_Forsius.jpg

Laulaja, biisintekijä

FGMUSIC_VTL_131121_5M5A4907.jpg

Kitaristi

Jaakko Penttilä on Helsinkiläinen ammattimuusikko, joka toimii kitaristina Apollo Orchestrassa ja Gräsbeckin bändissä. Hänellä on 10 vuoden kokemus keikkamuusikkona toimisessa lukuisten eri yhtyeiden kanssa, ja toimii myös tuottajana ja säveltäjänä työskennellen eri artistien ja bändien taustalla. Jaakko on valmistunut Jyväskylän Pop & Jazz Konservatoriosta ja jatko-opiskelee parhaillaan Metropoliassa pop/jazz esittämisen linjalla.

Jaakko tuottaa ja säveltää paljon omaa musiikkia ja soittaa mm. yhdessä ABREUn kanssa. Hänen etevää kitaransoittoa löytyy digialustoilta mm. Dynamic Dynamic-yhtyeen kappaleilta sekä hänen oman artistinimensä alta, Penttilae.

Jaakko Penttilä

Basisti

Samu on erinomainen basisti, jonka heleät melodiat ja tiukka ote rytmikkäistä bassolinjoista ei jätä ketään kylmäksi. Samu on valmistunut Pop & Jazz Konservatoriosta ja on tällä hetkellä jatko-opiskelijana Metropoliassa. Hän toimii Apollo Orchestran ja Gräsbeckin basistina ja pitää bändin bassosoundin muhkeana ja tanssittavana!

FGMUSIC_VTL_131121_5M5A4898.jpg

Samu Jaantila

thumbnail_Outlook-vma1gjak.png

Laulaja, näyttelijä

Victor Paul on laulaja-lauluntekijä, joka on valmistunut Helsingin Pop & Jazz Konservatoriosta 2015. Laulun lisäksi hän soittaa rumpuja ja perkussioita. Hän on usean musiikkigenren vietävissä, ja tarttuvan raikkaat pop-melodiat ovat erityisesti hänen mieleen.

Laulun ja musiikin lisäksi Victor toimii freelance-näyttelijänä ja on näytellyt niin tv-sarjoissa kuin erilaisissa mainoksissakin. Hän tekee myös aktiivisesti ääninäyttelijän töitä. 

Victor Paul

bottom of page