top of page
FG.jpeg

Yhtyeet ja muusikot

Monipuoliset yhtyeemme soveltuvat kaikkiin tapahtumiin;

 meiltä löytyy jazztrio, bilebändi, laulajat, solistit, kaikki musiikkialan ammattilaiset, jotka tarvitset toteuttamaan elämäsi tilaisuuden!

Häät, syntymäpäiväjuhlat, pikkujoulut, konferenssit ja yritystilaisuudet, vuosijuhlat, messut, tanssikeikat...

Tutustu yhtyeisiimme sivulla meistä!

Studio & Service

Amiral Audio on oma studio Kansjerfin Kulttuuritilalla Raaseporin Bromarvissa. Toivotamme tervetulleeksi niin bändit, lauluntekijät, kirjoittajat ja solistit meille äänittämään ja keskittymään luovaan työhön luonnon rauhassa.

 

Yhdessä Kulttuuritilan kanssa voimme räätälöidä juuri sinulle sopivan studio- tai residenssikokonaisuuden majoituksella ja ruokailuilla!

 

Studiomme kattaa yli 110m2 kahdessa kerroksessa vanhassa konehallissa. Paikalla on mm. perusmikrofonistot, Bösendorfer 225-flyygeli, kahdet koskettimistot sekä ammattitason äänityslaitteistot. Tuotamme mm. mainosmusiikkia, äänilogoja ja muita digitaalisia äänitetuotantoja.

Service

Huollamme ja korjaamme myös äänentoistolaitteita, mikrofoneja, kitaroita, vahvistimia sekä muita soittimia tarpeen mukaan.

Lue lisää studiosta omalla sivulla!

7fad09e3-c509-44f9-b2a0-0563879f5b75.JPG

Äänentoistovuokraus

Voit vuokrata meiltä äänentoistolaitteiston tarpeittesi mukaan! Meillä on useita PA-laitteistoja vuokrattavissa, jotka kattaa niin pienet kuin suuremmat tilat. Laitteistoomme kuuluu mm:

– dB Technologies passiivi-PA

– Martin Audio passiivi-PA
– Miksereitä

– Speakon-, XLR- ja linekaapelit

– Livemikrofonit ja langattomat puhemikrofonit

– Valot

Tutustu laitevuokraukseemme:

Ääniteknikot

Oscar Fagerudd ja Kristoffer Dahlström ovat monipuolisia muusikoita, jotka tekevät ääniteknikon tehtäviä niin keikoilla kuin teatterilavoilla. Meiltä voit tilata miksaajat keikoille, studioteknikot äänityksiin sekä roudarit livetuotantoihin.

Ota yhteyttä, kun tarvitset osaavan ääniteknikon!

417528234_10210540507625864_2065878530616346535_n.jpg

Markkinointi ja tuotanto

Meillä on yli 10 vuoden kokemus tapahtuma- ja konserttituotannoista. Tuotamme monipuolisesti eri musiikkialan palveluita kaikkiin tarpeisiin. Me järjestämme kokonaisratkaisuja sekä eri palveluiden ulkoistuksia.

– Festivaalit, konsertit ja tapahtumat sekä niihin liittyvät järjestelyt

– Tuotannon suunnittelu ja toteutus

– Markkinointi

– Levy- ja merchandisetuotteiden myyntipalvelut tapahtumissa

– Räätälöidyt paketit niin yrityksille kuin yksityishenkilöille

Ota yhteyttä, niin räätälöimme juuri sinulle sopivan palvelupaketin!

Klassinen musiikki

Folke Gräsbeck on yksi Suomen tunnetuimpia klassisisia pianisteja. Hän pitää konsertteja, luentoja, mestarikursseja sekä johtaa mm. Korppoon Sibelius-festivaalia. Folke on soittanut lähes kaikissa Suomen kaupungissa sekä kansainvälisesti yli 30 maassa.

Me järjestämme säväyttävimmät klassisen musiikin esiintymiset kaikkiin tilaisuuksiin – laaja verkostomme kattaa niin kotimaisia kuin kansainvälisiä tähtiä solisteista kammarimusiikkikokoonpanoihin ja orkestereihin.

Tutustu klassisen musiikin palveluihimme osoitteessa

www.folkegrasbeck.com

bottom of page