top of page
Amiral Audio – Uudenmaan uusin äänitysstudio, avattu helmikuussa 2024. Monipuoliset studiotilat äänityksiin, miksaamiseen, masterointiin, co-writesessioihin, livetreeneihin... meille mahtuu kaikki solisteista pieniin orkestereihin ja kuoroihin! 

Amiral Audio. Uudenmaan uusin
ja monipuolisin studioympäristö.

110m2+ upouusi äänitysstudio maaseudun rauhassa. Soittosali, tarkkaamo ja 2 työhuonetta. Ja kaikki Kansjerfin Kulttuuritilan palvelut käytettävissäsi. Voisiko äänittäminen olla enää parempaa?

Studio

 

Amiral Audion korkealuokkaiset studiotilat rakennettiin Kansjerfin Kulttuuritilalle 2022-2024. Studion rakennusprosessi on ollut ainutlaatuinen; Kansjerfin tilan omat puut ovat kaadettu, sahattu, höylätty, kuivattu ja asennettu paikan päällä, tilan omin voimin. Halusimme rakentaa nykyaikaisen, hengittävän ja huippuviihtyisän studion mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä. Monet studion rakennusmateriaaleista ovat kierrätettyjä tai jääneet yli muista remonteista.

 

Studio on rakennettu vanhaan konehalliin, joka on valmistunut vuonna 1911 Suomen ensimmäisen postiauton autohalliksi. Sen jälkeen rakennus on toiminut viljakuivurina, konehallina ja varastona ennen uutta käyttötarkoitustaan 2024. 

Studiomme palvelee artisteja, yhtyeitä, äänittäjiä, biisinkirjoittajia sekä co-write -sessioita, levy-yhtiöitä ja tuotantoja.

 

Yhdessä Kulttuuritilan kanssa voimme järjestää isompien seurueiden biisileirejä, orkesteriäänityksiä sekä muita ryhmätapahtumia. Meiltä saat räätälöitynä ainutlaatuista All Inclusive-palvelua kaikilla herkuilla!

9F582D8F-DCDF-4B0F-B7AF-DB97928668D4.JPG
IMG_3310.HEIC
IMG_3480.HEIC

Soittosali

Yli 60m2 kokoinen soittosalimme kohoaa korkeimmillaan kuuteen metriin. Tila on akustisesti suunniteltu toimimaan niin rumpujen kuin kuorojen äänittämiseen. Salin pitkä seinä on säädettävä diffuusori – tilan akustiikka on muokattavissa tarpeiden mukaan. Kauniiden puupintojen vuoraama sali sekä kuulostaa että näyttää luonnonkauniilta!

Soittosalin kruunaa Folke Gräsbeckin vuonna 1981 hankkima Bösendorfer 225-flyygeli. Tavanomaisen 88 koskettimen sijaan flyygelissä on 92 kosketinta, eli useampi bassokieli tavalliseen flyygeliin verrattuna. Soitin on kertaalleen entisöity ja läpikäyty F-Musiikin toimesta ja sitä pidetään yhtenä maamme aivan parhaimmista pianoista.

Tarkkaamo

Tarkkaamomme on rakennettu hallin toiseen kerrokseen, äänitystyötilojen yläpuolelle. Tarkkaamosta on esteetön näkymä koko soittosaliin.

 

Työjuhtana toimii entisöity ja erinomainen, Soundtracsin 32-kanavainen Jade S-analogimiksauspöytä. Mikseri toimii saumattomasti analogisen ja digitaalisen tekniikan siltana; yhdistä anaogitekniikan lämmin soundi nykyaikaisiin digialustoihin. Studiossamme toimii sekä Pro Tools että Logic Pro.

IMG_3478.HEIC
IMG_3485.HEIC

Työtilat

Soittosalin vierestä löytyy kaksi äänityötilaa, jotka soveltuvat äänityskopeiksi, co-writetiloiksi tai tuotantotiloiksi. Pienempi Työhuone I on äänieristetty täysin kuivaksi tilaksi, soveltuen esim. laulujen äänittämiseen. 

Työhuone II on isompi tila, johon mahtuu esim. rumpusetti ja kitaravahvistimet erikseen äänittämistä varten. Kakkostilasta löytyy myös oma tuotantotiski.

Äänittäjällä tai Lock-out

Amiral Audion studio on vuokrattavissa kokonaisuutena meidän ammattitaitoisten äänittäjien kanssa. Voimme hoitaa äänitykset, tuotannon ja miksauksen sekä ostopalveluna masteroinnin. 

 

Mikäli haluat vuokrata studion lock-outina ilman äänittäjää perehdytämme sinut tilan ominaisuuksiin ja laitteisiin!

IMG_3486.heic
fc1b1ca3-1c4f-4626-951d-e4735a592ad1.JPG

Maailmanluokan All Inclusive.

Amiral Audio sijaitsee Kansjerfin Kulttuuritilalla Raaseporin Bromarvissa. Kansjerf on niittänyt mainetta yhtenä Uudenmaan ainutlaatuisimmista matkailukohteista. Tarjoamme ainoana studiona Suomessa maailmanluokan All Inclusive-palvelut äänitysten yhteydessä. Palveluihimme kuuluu mm.:

- Kartanohotelli 5 huoneella yht. 10 hengelle

- Täydet ravintolapalvelut (aamiainen, lounas, illallinen)

- A-oikeudet ja oma tarjoiluhenkilökunta äänitysten ajaksi

- Kartano virkistäytymiseen, lepäämiseen ja oleskeluun

- Puulämmitteinen perinnesauna 1800-luvulta
- Keikkabussit ja kuljettajat (sis. lentokenttäkuljetukset) 

- Lampaita, kanoja, kissoja ja koiria silitettäväksi

- Ainutlaatuinen luonnonrauha ja maatila omaan työskentelyyn ilman naapureita!

Hinnasto

Ota yhteyttä meihin – palvelumme ovat monipuoliset ja haluamme räätälöidä juuri sinulle sopivan tarjouksen.

All Inclusive alk. 400€/päivä + alv 24 %

Lock-out alk. 250€/päivä + alv 24 %

Oscar Gräsbeck

Studioisäntä

oscar@amiralaudio.com
+358 50 577 0406

Kristoffer Dahlström

Studiopäällikkö

kristoffer@amiralaudio.com

+358 40 704 8298

IMG_1438.HEIC
IMG_3310.HEIC

HUIPPULUOKAN

työtilat

bottom of page